• Wat kost het inhuren van een privédetective?

  Duidelijke communicatie van bij het eerste contact

  Met 34 jaar ervaring in onze portefeuille, kunnen we stellen dat de prijs die u investeert in een onderzoek (en meestal ook in uzelf) zich doorgaans dubbel en dik terugbetaalt. Is het niet financieel, dan wel emotioneel. In sommige gevallen zijn de kosten zelfs te verhalen op het subject.

  Legal Access streeft naar duidelijke communicatie en transparantie en dit van bij het eerste contact. Bij afloop van het dossier ontvangt u een kristalhelder overzicht van de kostenstaat.

  Wat kost een privédetective?

  Wanneer u op het punt staat een privédetective in te huren voor een particuliere of zakelijke opdracht, wenst u uiteraard duidelijkheid over de prijs van het uit te voeren onderzoek.

  Legal Access streeft van bij het eerste contact naar transparantie en een duidelijke communicatie en overloopt samen met u het dossier, de procedure, de te nemen acties, enz.

  De prijs voor het inhuren van een privédetective in België schommelt tussen €50 en €120 per uur, naargelang de duurtijd en complexiteit van de opdracht.

  Bij het beëindigen van de opdracht ontvangt u naast het finale rapport en bijhorend bewijsmateriaal een gedetailleerd en kristalhelder overzicht van de kostenstaat met opsomming van de verrichte acties enz.

  De kosten voor het inhuren van een privé detective variëren, aangezien de werkzaamheden erg divers zijn en verschillen qua intensiteit. Zo kan één enkel onderzoek door één detective volstaan om het nodige bewijsmateriaal te verzamelen, maar de aard van de opdracht kan ook een uitgebreid vooronderzoek vereisen, waarbij het eigenlijke schaduwen door een team van specialisten dient uitgevoerd te worden.

  Met 34 jaar ervaring, professionele vakkennis en een team dat uitsluitend uit erkende detectives bestaat, luisteren we graag naar uw verhaal. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.